Κώστας Νικολακόπουλος

Η διαφορά των συμβολαίων των Ελ Καάμπι και Μπακάμπου στον Ολυμπιακό

O Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr τη διαφορά-κλειδί στα συμβόλαια των Ελ Καάμπι και Μπακάμπου.

· Επειδή υπάρχει ένα ερωτηματικό για το συμβόλαιο του Ελ Καάμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι μονοετές…Κι επειδή μονοετές ήταν και του Μπακάμπου και θυμόμαστε όλοι την εξέλιξη που υπήρξε το καλοκαίρι…

· Να διευκρινίσω κάτι…

· Του Μπακάμπου ήταν συμβόλαιο μονοετές. Σκέτο. Έμενε ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, και όντως ως ελεύθερος πήγε και υπέγραψε στην Αλ Νασρ στα Εμιράτα. Του Ελ Καάμπι (δείτε στη Φωτό πώς τον τραβούσε ο Βέλεθ στη φάση του 2-1…) το συμβόλαιο είναι μονοετές, λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024, αλλά δεν είναι…σκέτο. Υπάρχει όψιον επέκτασης του για άλλο ένα χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2025. Μία όψιον που την έχει ο Ολυμπιακός. Δικαίωμα δηλαδή να του επεκτείνει το συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο, έναντι συγκεκριμένου ποσού. Αυτή είναι η διαφορά, όπως αντιλαμβάνεστε πάρα πολύ σημαντική, των συμβολαίων των δύο σέντερ φορ.

· Παρεμπιπτόντως, ο Μπακάμπου την περασμένη σεζόν είχε φτάσει στις 29 Ιανουαρίου τα εννιά γκολ, όσα έχει πετύχει δηλαδή μέχρι στιγμής ο Ελ Καάμπι στο τέλος Σεπτεμβρίου…

Ολυμπιακός: Η διαφορά συμβολαίων Ελ Καάμπι και Μπακαμπού

· Κατά τα άλλα, ο Μπακάμπου ήδη απασχολεί τον τουρκικό Τύπο, που τον χαρακτηρίζει «εξαφανισμένο» από τη Γαλατασαράι, στην οποία πήρε μεταγραφή 15 ημέρες μετά την υπογραφή του στην Αλ Νασρ μέσα στο καλοκαίρι!

· Κι όπως γράφει η σημερινή Aksam, στη Γαλατά έχουν ήδη μετανιώσει που τον απέκτησαν, καθώς σε οκτώ αγώνες έχει μηδέν ασίστ και μηδέν γκολ, ενώ και γενικότερα δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής του και εδώ και κάμποσο καιρό, όποτε τον βάζει, τον βάζει ως αλλαγή μετά το 80ο λεπτό. «Ήδη στη Γαλατά έχει αρχίσει να συζητείται το μέλλον του Κονγκολέζου, που αποκτήθηκε αντί 700 χιλ. Ευρώ κι έχει συμβόλαιο 1,5 εκ. Ευρώ ετησίως», σχολιάζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x