Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θα την πατήσει άσχημα ο Ολυμπιακός, αν πάει χαλαρός λόγω των απουσιών του ΠΑΣ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του «επικίνδυνου» αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αναχωρεί το απόγευμα για τα Γιάννενα, ενώ περιμένουμε και την προπόνηση για να δούμε τις επιλογές του Μαρτίνεθ, αν θα αποφασίσει να βάλει τον Ρέτσο και τον Φορτούνη. Για τον Ολυμπιακό, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί όπως έχω ξαναπεί πως θα είναι μεγάλη υπόθεση, αφού πέρυσι μόνο στην 1η αγωνιστική ήταν πρώτος, να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Να έχει, παράλληλα, μία καλή ψυχολογία, αφού θα πάει στη Σερβία την Πέμπτη να παίξει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, τουλάχιστον για το Conference League. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε δει μόνο σε ένα εκτός έδρας ματς, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και είναι ένα παιχνίδι σημαντικό, αφού δυσκολεύεται παραδοσιακά στα Γιάννενα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πάει χαλαρά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, επειδή οι γηπεδούχοι έχουν 4-5 σημαντικές απουσίες, γιατί αν συμβεί αυτό, είμαι βέβαιος ότι θα την πατήσει άσχημα. Θα είναι άσχημο για την ομάδα, που κάνει μία καλή προσπάθεια. Αυτό το ματς είναι ένα τεστ. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην επαρχία».

Ακούστε τι είπε για την πιθανή ενδεκάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x