Κώστας Νικολακόπουλος

Κι όμως, εύκολα θα μπορούσε να γίνει ήρωας για τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr κάποια πράγματα για τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού.

Ουσεϊνού Μπα: Ήταν μία πραγματική αποτυχία η επιστροφή του μετά την θλάση του. Στο 0-1, όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ, έχασε πλήρως τη φάση. Λίγο μετά στάθηκε αδύνατο να κάνει ένα απλά καλό κόψιμο και χρειάστηκε να βγει πολύ μακριά από την εστία του ο Τζολάκης για να μη γίνει κι άλλη ζημιά. Στη φάση του πέναλτι ήταν μέσα, αφού μπορεί να μην έκανε κάτι εσκεμμένα έχοντας το βλέμμα του ψηλά στην μπάλα (!), όμως κινήθηκε απρόσεκτα κι έτσι έγινε το όλο σκηνικό. Στο δε 1-2 του ΠΑΟΚ αντί να βγει πάνω στον σκόρερ, καθόταν και τον έβλεπε. Είχε δύο καλές επεμβάσεις, αλλά και μάχη από τον Ολιβέιρα έχασε και τέλος πάντων δεν δικαίωσε τον Μίτσελ που τον έβαλε ως πιο γρήγορο από τον Ντόι με το σκεπτικό ότι θα γίνει παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κυρίαρχο και τον ΠΑΟΚ σε αντεπιθέσεις, άρα με την ανάγκη για ταχείς στόπερ.

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν λίγο πριν την έξοχη σέντρα για την ισοφάριση του Χάμες είχε κάνει τη σωστή κίνηση ώστε να εκμεταλλευθεί την πολύ κακή έξοδο του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Δείτε τη φωτογραφία. Ο Κοτάρσκι είναι παντελώς εκτός φάσης κι ο Όλεγκ έχει την μπάλα ψηλά μπροστά του. Απλά ένα καλό λίγο ψιλοκρεμαστό σουτ να έκανε, η μπάλα θα πήγαινε στα δίκτυα, αφού οι δύο αμυντικοί του ΠΑΟΚ ήταν πολύ μακριά από τα γκολπόστ. Αυτός, όμως, επέλεξε να κατεβάσει την μπάλα και να σουτάρει, έχοντας όμως σχεδόν μηδενική τύχη, αφού έσπευσαν στο μεταξύ δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και τον κόντραραν.

Ολυμπιακός: Κι όμως, εύκολα θα μπορούσε να γίνει ήρωας

Αγκιμπού Καμαρά: Η εμφάνιση του στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική, αλλά σε ρόλο έξω αριστερά πραγματικά δεν ξέρω αν ποτέ μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τον Ολυμπιακό. Το κύριο προσόν του είναι ότι κλέβει μπάλες, το είδαμε και τη Δευτέρα-ένα από αυτά τα κλεψίματα βοήθησε να βγάλει μία πάσα για γκολ ο Χάμες στον Γκάρι, άσχετα αν αυτός το έχασε. Με τον ΟΦΗ, παίζοντας στο β΄ ημίχρονο σε ρόλο οκταριού (με εξάρι τον Χουάνγκ και τον Εμβιλά πίσω, στόπερ), ο Αφρικάνος ήταν ένα καλό εργαλείο. Όπως κι αν έχει, δεν είναι που δεν είναι στα καλύτερα του, άμα παίζει και πλάγια, εξαφανίζεται.

Μάριος Βρουσάι: Σε ρόλο δεξιού μπακ μάλλον περιέργως για δεδομένα ντέρμπι δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, αν και δεν έχει την αίσθηση του αμυντικού, όπως φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο παραχώρησε το κόρνερ στο 0-1, αφού θα έπρεπε να βάλει αλλιώς το σώμα του και να μην έδιωχνε με αυτό, αλλά με το πόδι. Επιθετικά ήταν αν μη τι άλλο δραστήριος, με πολλές καλές συνεργασίες με τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά χωρίς την ανάλογη ουσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x