Κώστας Νικολακόπουλος

Μετά από πάνω από δύο χρόνια σφυρίζει ο Ευαγγέλου τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα πεπραγμένα του Αθηναίου διαιτητή Ευαγγέλου στα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό.

•Έκπληξη σήμερα από τους ορισμού του Κλάτενμπεργκ για τους διαιτητές της 6η αγωνιστικής της ελληνικής Λίγκας: ο Άγγελος Ευαγγέλου θα σφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον χρόνια!

•Τελευταία φορά που ο Αθηναίος ρέφερι ήταν πρώτος διαιτητής σε αγώνα του Ολυμπιακού ήταν την 1η Σεπτέμβρη του 2019, στη Λάρισα, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 1-0 την ΑΕΛ με ένα πέναλτι που δεν το είδε ο ίδιος, αλλά του το υπέδειξε ο VAR Διαμαντόπουλος…

•Λίγους μήνες αργότερα, στις 22 Δεκέμβρη του 2019, ο Ευαγγέλου, ως VAR πλέον ο ίδιος, πρωταγωνίστησε στο περιβόητο σκανδαλώδες διαιτητικά παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός 0-0, στο οποίο, με διαιτητή τον Φωτιά, αφενός μεν δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ελ Αραμπί, αφετέρου δε ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Σουντανί. Τότε, είχε βγάλει κι επίσημη ανακοίνωση ο Ολυμπιακός και είχε συμφωνήσει έως και ο επιτετραμμένος της ΟΥΕΦΑ για την διαιτητική «σφαγή» την οποία είχε υποστεί ο Ολυμπιακός.

•Σε ένα άλλο παιχνίδι με διαιτητή τον Ευαγγέλου, στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός (1-2) στις 25 Νοεμβρίου 2018, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν τόσο εξοργισμένοι με τα σφυρίγματα του που στην ανάπαυλα (με το σκορ 1-0) είχαν αποφασίσει να μην βγουν να παίξουν το β΄ ημίχρονο!!! Και με χίλια ζόρια άλλαξαν γνώμη, με την επανάληψη να ξεκινάει με πολλά λεπτά καθυστέρηση, ακριβώς επειδή οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν εντολή να μείνουν στα αποδυτήρια!

•Κι όλα αυτά ενώ μιλάμε για έναν κατά κοινή ομολογία καλό διαιτητή, που σπάνια δίνει δικαιώματα. Κι όμως σε παιχνίδια του Ολυμπιακού, όχι μία και δύο φορές, έχει κάνει σοβαρά λάθη εις βάρος των «ερυθρόλευκων». Ποιος ξεχνάει το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 στις 4 Μαρτίου του 2018, όταν λανθασμένα υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση…φάουλ εκτός περιοχής κι έτσι οι «πράσινοι» είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 88ο λεπτό...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x