Κώστας Νικολακόπουλος

Όταν ο Σλοβένος διαιτητής του ντέρμπι, γίνεται σκληρός τιμωρός των… καθυστερήσεων!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τι έκανε ο Βίντσιτς στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που σφύριξε, έξι μέρες μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

• Στο τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (0-0), όλοι είδαμε τον Πέδρο Μαρτίνς να κατευθύνεται στον Σλοβένο διαιτητή Βίντσιτς και να διαμαρτύρεται έντονα γιατί κράτησε «μόνο τρία λεπτά καθυστερήσεις», όπως επανειλημμένα του έδειχνε με την χαρακτηριστική χειρονομία.

• Κάποιοι πήγαν τότε να βγάλουν…τρελό τον προπονητή του Ολυμπιακού, γιατί έκανε το…έγκλημα «να την πει» στον Σλοβένο ρέφερι γιατί κράτησε το μίνιμουμ των καθυστερήσεων ενός αγώνα, τα τρία λεπτά δηλαδή, αφού τόσα έδειξε στο τέλος του 90λεπτου (τα άλλα εννιά λεπτά των καθυστερήσεων ήταν από την γνωστή διακοπή στο 51ο λεπτό).

• Στον Ολυμπιακό είχαν επίσης διαρρεύσει προς τον Τύπο τα παράπονα τους για το θέμα των καθυστερήσεων, με την παρατήρηση ότι μόνο ο Μπρινιόλι κέρδιζε τόσο χρόνο κάθε φορά που εκτελούσε ένα ελεύθερο, καθυστερώντας να παίξει γρήγορα. Με τον Σλοβένο διαιτητή να βγάζει τελικά κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στον Ιταλό γκολκίπερ του Παναθηναϊκού στο 86ο λεπτό.

• Προς τι τα θυμήθηκα όλα αυτά; Μα έβλεπα τα χάιλαϊτς από το τελευταίο παιχνίδι της Ελβετίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εντός έδρας με τη Βόρεια Ιρλανδία. Ξέρετε τι έκανε ο Βίντσιτς στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Άφησε με 10 παίκτες τη Βόρεια Ιρλανδία από το 37ο λεπτό κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0, δηλαδή με τις δύο ομάδες να κοντράρονταν στα ίσα.

• Γιατί αποβλήθηκε ο Τζαμάλ Λούις της Εθνικής ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας; Μα για…καθυστέρηση στην εκτέλεση ενός πλαγίου άουτ (!!!), επαναλαμβάνω στο 37ο λεπτό!!! Κατ΄ αυτό τον τρόπο ο Βίντσιτς αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα και οι Ελβετοί κέρδισαν στη συνέχεια με 2-0, έστω με μεγάλη δυσκολία, με γκολ στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου και στις καθυστερήσεις του β΄ημιχρόνου!

• Λέτε να…μετάνιωσε που άφησε τόσες καθυστερήσεις ατιμώρητες στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Βίντσιτς και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι του, το Ελβετία-Β. Ιρλανδία, να μεταμορφώθηκε σε…σκληρό τιμωρό; Λέτε να του το είπαν οι «προϊστάμενοι του» και να το διόρθωσε; Η, απλά μας...δουλεύει, όπως είναι το πιθανότερο;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x