Κώστας Νικολακόπουλος

Μόνο δύο ομάδες με καλύτερα αποτελέσματα πάνω από τον Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr την πρώτη δεκάδα των ομάδων με τα καλύτερα αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

· Νωρίς βέβαια είναι ακόμη στη σεζόν για σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού τον έχει φέρει μέσα στις δέκα ομάδες με τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής!

· Για την ακρίβεια, μόνο δύο έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τον Ολυμπιακό, που σε εφτά αγωνιστικές έχει απώλεια μίας ισοπαλίας. Πρόκειται για την PSV Άϊντχοβεν και τη Φενέρμπαχτσε, που προχωράνε με επιτυχία 100% σε Ολλανδία και Τουρκία!

· Εδώ είναι οι ομάδες με τα καλύτερα έως τώρα αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (σε παρένθεση νίκες-ισοπαλίες-ήττες):

PSV Άϊντχοβεν 8-0-0

Φενέρμπαχτσε 8-0-0

Παρτίζαν 8-1-0

Σπόρτινγκ 7-1-0

Σέλτικ 7-1-0

Γαλατασαράι 7-1-0

ΑΖ Άλκμααρ 7-1-0

Ολυμπιακός 6-1-0

Λέβερκουζεν 6-1-0

Μακάμπι Τελ Αβίβ 4-1-0

· Μετά από αυτή την πρώτη δεκάδα υπάρχουν άλλες εφτά αήττητες ομάδες με απώλεια τεσσάρων βαθμών (δύο ισοπαλίες), οι Σπάρτα Πράγας και Πιούνικ Αρμενίας (9-2-0), οι Τότεναμ, Άρσεναλ και Φέγενορντ (6-2-0) και οι Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ (5-2-0).

· Και άλλες εφτά ομάδες που έχουν μοναδική απώλεια μία ήττα. Η Ρεάλ (8-0-1), οι Μπενφίκα, Μίλαν, Τβέντε (7-0-1) και οι Σέριφ και Μιλσάμι Μολδαβίας (6-0-1) με την Στουτγκάρδη (6-0-1).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x