Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η ευκαιρία του Ολυμπιακού και η υπενθύμιση μίας άλλης κόκκινης κάρτας»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της σημερινής επιστροφής του ποδοσφαιρικού τμήματος στις προπονήσεις με φόντο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε τη γνώμη πως η διακοπή αυτή αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες, ώστε να δουλέψουν πολύ ενόψει της δύσκολης συνέχειας, γιατί δεν είχαν παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δόθηκε ρεπό στους παίκτες, που τελειώνει σήμερα, ως εκ τούτου, υπάρχουν 15 μέρες μέχρι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να αξιοποιηθούν, γιατί περιμένει ένα «βουνό» τους «ερυθρόλευκους».

Αναφορικά με το 2-2 με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, σχολίασε πως ότι ήταν μεγάλο κάζο, δεν αλλάζει τίποτα, όμως θύμισε ότι στην καλύτερή του σεζόν ο Ολυμπιακός στην τετραετία του Πέδρο Μαρτίνς είχε βρεθεί να κερδίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και εξαιτίας μίας αποβολής δέχθηκε τρία γκολ και γύρισε ηττημένος. «Σίγουρα δεν είναι Ερυθρός Αστέρας η Τόπολα, αλλά μιλάμε και για έναν Ολυμπιακό που δουλεύεται δύο μήνες και όχι δύο χρόνια όπως τότε. Άρα πρέπει να δούμε ότι γίνονται στο ποδόσφαιρο και τέτοια πράγματα, ειδικά από ομάδες υπό κατασκευή», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x