Κώστας Νικολακόπουλος

Νέα πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκάμπριελ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέρει μέσα από το sport-fm.gr τις τελευταίες πληροφορίες για το θέμα της μεταγραφής του Βραζιλιάνου στόπερ.

• Εξέλιξη στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και στο θέμα της απόκτησης των κεντρικών αμυντικών.

•Σύμφωνα με νεότερη πληροφορία από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα πρόταση προς τη Ζιλ Βισέντε για τον Γκάμπριελ Περέιρα. Κατά την ίδια πηγή, η αρχική προσφορά απορρίφθηκε από τον πορτογαλικό σύλλογο κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν τη νέα πρόταση, ευελπιστώντας ότι θα δελεάσουν την ομάδα του παίκτη.

•Η Ζιλ Βισέντε αρχικά είχε διαρρεύσει ότι για τον 23χρονο Βραζιλιάνο δεξιοπόδαρο στόπερ ότι θα τον δώσει μέσα στο χειμώνα μόνο αν βρεθεί ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα της εξαγοράς του συμβολαίου του, που είναι 10 εκ. Ευρώ, αλλά όπως φαίνεται επρόκειτο για διαπραγματευτικό ελιγμό.

•Τα λεφτά που χρειάζονται για τη μεταγραφή είναι όπως όλα δείχνουν αρκετά λιγότερα-αλλά και πάλι πολλά…Με κάποιους που ξέρουν, πάντως, να επιμένουν από την αρχή με το που βγήκε στον αέρα αυτό το όνομα, ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να γίνει η μεταγραφή.

•Στην Πορτογαλία συνδέουν την νέα πρόταση του Ολυμπιακού με την άρνηση χθες της Πόρτο να του παραχωρήσει με δανεισμό έως το καλοκαίρι τον αριστεροπόδαρο στόπερ Νταβίντ Κάρμο, παρότι ο ίδιος ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες. Η πρόταση του Ολυμπιακού δεν άρεσε στην Πόρτο, που ζητάει ενοίκιο ένα εκ. Ευρώ για πέντε μήνες (!) και οψιόν αγοράς 15 εκ. Ευρώ.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει να πάρει δύο στόπερ, ιδανικά ένα δεξιοπόδαρο και ένα αριστεροπόδαρο.

Παρεμπιπτόντως, η Φέρεντσβαρος, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς Λιγκ, ενισχύθηκε με την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού χαφ Μαϊγκά από τη Μετς, διεθνή (13 φορές) με την Εθνική της Ακτής Ελεφαντόδοντος. Οι Ούγγροι τον αγόρασαν με 400 χιλ. Ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x