Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κέλετ διέψευσε τα περί καταγγελίας και είπε ότι και στη Δανία του έχουν συμβεί αυτά

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το sport-fm.gr τι ακριβώς είπε ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός (1-1) στη Δανία.

• Δόθηκε έκταση χθες το βράδυ σε δηλώσεις του Γιάκομπ Κέλετ στη Δανία περί απειλής για τη ζωή του μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της ελληνικής SuperLeague, το οποίο διαιτήτευσε ο Δανός διεθνής ρέφερι με την γνωστή υπόθεση του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με το οποίο βεβαίως έχει αλλάξει η εικόνα της μάχης του τίτλου, καθώς με σκορ 0-1 εκείνη την βραδιά τώρα οι δύο αιώνιοι θα ήταν ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα πόντο πάνω από την ΑΕΚ.

• Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς είπε ο Κέλετ στην χθεσινή Tipsbladet, εφημερίδα της πατρίδας του, με επίσημες δηλώσεις του κι όχι διαρροές από το περιβάλλον του κλπ, κλπ.

ΕΝΑ. Αρνήθηκε ότι έχει κάνει καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ περί απειλών του μετά το παιχνίδι, διαψεύδοντας άρα σχετική πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας στον ελληνικό Τύπο.

ΔΥΟ. Επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε απειλές, εξηγώντας ότι αυτές ήταν μέσω Ίντερνετ (προφανώς εννοεί social media κλπ) και τονίζοντας ότι δεν τον έχουν επηρεάσει καθόλου. « Ναι, είναι αλήθεια ότι έλαβα πολλά άσχημα μηνύματα μετά τον αγώνα. Αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι του να είσαι κορυφαίος διαιτητής. Υπάρχουν πολλά τρολ στο Διαδίκτυο…Ναι, πιθανότατα μπορείς να πεις ότι υπήρξαν απειλές για τη ζωή μου. Είναι λίγο δύσκολο να κρίνω ποιο είναι τι (προφανώς εννοεί, τι είναι αλήθεια και τι όχι), αλλά δεν με επηρεάζει καθόλου».

Ολυμπιακός: Ο Κέλετ διέψευσε τα περί καταγγελίας

ΤΡΙΑ. Επισήμανε ότι τέτοιες καταστάσεις του έχουν συμβεί και μετά από παιχνίδια που διαιτήτευσε στο πρωτάθλημα Δανίας, την SuperLigaen. «Είχα τέτοιες εμπειρίες και μετά από αγώνες της SuperLigaen», είπε ξεκάθαρα.

ΤΕΣΣΕΡΑ. Αρνήθηκε να σχολιάσει τις εναντίον του δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά από εκείνο το παιχνίδι, λέγοντας, «γι΄ αυτό δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο».

ΠΕΝΤΕ. Απάντησε καταφατικά ερωτηθείς αν έχει πρόβλημα να ξαναπαίξει αγώνα στην Ελλάδα. «Απολύτως κανένα», είπε όσο πιο κατηγορηματικά γίνεται.

• Όποιος θέλει, μπορεί εύκολα να μπει στο σχετικό λινκ https://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/dansk-dommer-truet-paa-livet-det-er-en-del-af-det, να βάλει μετάφραση στα ελληνικά η, στα αγγλικά και να το διαβάσει μόνος του.

• Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε. Και τι λένε και οι άλλοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x