Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρινάκης μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ ως πρόεδρος του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να δημιουργήσει νέα ιστορικά ρεκόρ ως πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην εκπομπή του Χρήστου Ρομπόλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, o Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην αρχή στον τραυματισμό του Εμβιλά και στα τελευταία νέα από την προπόνηση του Ολυμπιακού, αλλά και στο φιλικό Χουάνγκ με Χάμες.

Από εκεί και πέρα με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα ετών από τον θάνατο του Σταύρου Νταΐφα, σχολίασε ότι δικαιωματικά είναι μέσα στους έξι πιο σημαντικούς προέδρους του Ολυμπιακού. Μνημονεύοντας χρονικά τους Μιχάλη Μανούσκο (συνολικά 11 χρόνια), Γιώργο Ανδριανόπουλο (13 χρόνια), Νίκο Γουλανδρή (3 χρόνια), Σταύρο Νταΐφά (8 χρόνια), Σωκράτη Κόκκαλη (17 χρόνια) και φυσικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που πλησιάζει 13 χρόνια στην ηγεσία του συλλόγου.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα 55 του χρόνια εύκολα μπορεί να γίνει ο πρώτος πρόεδρος σε χρονική διάρκεια στο τιμόνι του Ολυμπιακού, αλλά και ο πρώτος σε κατακτήσεις τίτλων, υπενθυμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη 10 πρωταθλήματα μαζί του.

Σχολίασε επίσης ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός ιστορικά πάντοτε συνέδεε την κυριαρχία του με έναν ισχυρό πρόεδρο, εξού άλλωστε και το δεδομένο ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα τα έχει με αυτούς τους προέδρους.

Αφού έχει 12 με τον Κόκκαλη, ήδη 10 με τον Μαρινάκη, 7 με τον Ανδριανόπουλο, 5 με Νταϊφά, 4 με Μανούσκο και 3 Γουλανδρή.

Ακούστε πιο συγκεκριμένα τι ανέφερε για τον μεγάλο μαχητή Σταύρο Νταϊφά, την ιστορία «Ρότσα-Μπουμπλή», το λάθος με τον Κοσκωτά και την επιστροφή με την οποία «επανόρθωσε».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x