Κώστας Νικολακόπουλος

Οι άλλοι εννιά παίκτες του Ολυμπιακού που περιμένει ο Μαρτίνεθ στο Ρέντη

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τη σύνθεση του ρόστερ του Ολυμπιακού.

• Ξεκίνησε λοιπόν προπονήσεις σήμερα ο Ολυμπιακός, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ρέντη, που ουσιαστικά θα κρατήσει περίπου ένα οκταήμερο, αν βάλουμε και το ρεπό που λογικά θα δώσει πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία.

• Σε αυτό το ξεκίνημα ο Μαρτίνεθ έχει 23 παίκτες, ουσιαστικά δύο ενδεκάδες.

Από τη μία Κρίστινσον, Ρόντινεϊ, Ντόη, Μπα, Ραμόν, Πεπέ, Φαντιγκά, Φορτούνης, Μπιέλ, Ελ Αράμπι, Βρουσάι

Από την άλλη Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (Κουτσίδης), Σισέ, Κίτσος, Μουζακίτης, Λιάτσος, Καρβάλιο, Μπιτίκι, Κωστούλας, Λοβέρα

• Για την Αυστρία, πέραν βέβαια των μεταγραφών που θα γίνουν, ο Μαρτίνεθ περιμένει άλλους εννιά παίκτες του Ολυμπιακού. Και δη αρκετούς βασικούς. Μιλάμε για τους διεθνείς και τους υπόλοιπους δανεικούς, των οποίων οι υποχρεώσεις τέλειωσαν αρχές Ιουνίου και έχουν ακόμη άδεια κι αυτοί. Οι εννιά είναι οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ζίνκερναγκελ, Μασούρας.



• Υπάρχουν άλλοι δύο, ο Αγκιμπού με τον Αλγκασίμ Μπα, που όμως παίζουν στο Κόπα Άφρικα Κ13 στο Μαρόκο με την Εθνική ομάδα της Γουϊνέας και η επιστροφή τους θα κριθεί από τη λήξη των υποχρεώσεων τους στη διοργάνωση, αν πάρουν εξτρά άδεια κλπ.

Άλλοι δύο, ο Χασάν κι ο Λάιντνερ είναι σοβαρά τραυματίες, ο πρώτος μέχρι τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, ο δεύτερος μέχρι τον Ιανουάριο.

• Κι ο Ονιεκούρου ξεχωριστή περίπτωση, καθώς η Άδανα Ντεμίρσπορ έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Να υπενθυμίσω ότι άλλοι εφτά παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ενημερωθεί ότι θα κάνουν ξεχωριστά προπονήσεις στο Ρέντη, όσο η ομάδα είναι στην Αυστρία: Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Κουντέ, Κανέ, Νταμπό και Αλίγιαγκιτς. Ο τελευταίος είχε δοθεί δανεικός το Γενάρη στη Μάριμπορ, αλλά όπως και στον Ολυμπιακό Β έτσι και στην Σλοβενία δεν έπαιξε παρά ελάχιστα 20λεπτα.

• Μπορεί, πάντως, κάποιος να αριθμήσει συνολικά 44 «ερυθρόλευκους»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x