Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Στο… τελευταίο 100άρι για τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού όσον αφορά τις μεταγραφές που επίκεινται εντός της εβδομάδας μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε μπει στο… τελευταίο 100άρι της τελικής ευθείας για τις μεταγραφές. Αυτές τις μέρες θα γίνουν οι κινήσεις που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο κέντρο της άμυνας, στα χαφ, στην επίθεση και του εξτρέμ. Δεν τελειώνει με μόνο αυτές τις 4 κινήσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Η Ισπανία είναι η αγορά που ξέρει καλύτερα και έχει ρίξει αρκετό βάρος, αλλά δεν κοιτάει μόνο εκεί. Για παράδειγμα, από τη Βραζιλία προκύπτει για τον Αντριέλσον της Μποταφόγκο. Υπάρχουν αρκετά ονόματα, τα περισσότερα από την Ισπανία, με τον Ολυμπιακό να μην διαψεύδει ούτε να επιβεβαιώνει», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όσον αφορά τον Ακουοκού, το έγραψαν οι Ισπανοί, με πολύ καλή παρουσία και θετικές εμφανίσεις στην Μπέτις. Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Χρειάζεται 3-4 κινήσεις για να πάει στην Αυστρία και να ενσωματωθούν άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x