Κώστας Νικολακόπουλος

«Πώς ο Μπιέλ ανησυχεί τον κόσμο της Κοπεγχάγης με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό»!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τις αντιδράσεις στην Κοπεγχάγη από τη μεταγραφή του Μπιέλ στον Ολυμπιακό.

Η μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη στον Ολυμπιακό συζητιέται πολύ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Δανία. Μιλάμε άλλωστε για την πρωταθλήτρια ομάδα της Δανίας.

Αυτό δε που μπορεί ο καθένας να καταλάβει διαβάζοντας τα δημοσιογραφικά σχόλια είναι ότι ο Ισπανός αποτελεί μεγάλη απώλεια για την Κοπεγχάγη, που μην ξεχνάμε ότι μόλις προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μίας εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων της Δανίας, της Politiken, που έγραψε σχετικά:

«Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Ισπανός ήταν πιθανώς ο καλύτερος παίκτης στη δανέζικη Σούπερ Λιγκ – με γκολ, ασίστ και ευκαιρίες, ήταν ο κορυφαίος επιθετικός λόγος για το χρυσό πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης την περασμένη σεζόν. Ο Ολυμπιακός θα είναι ο νέος σύλλογος του. Για την Κοπεγχάγη είναι μια μεγάλη απώλεια που ανησυχεί πολλούς οπαδούς της, λίγο πριν ξεκινήσει η πέμπτη περιπέτεια της στο Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τρίτη. Παρά τα τεράστια ευρωπαϊκά έσοδα, ο Πεπ Μπιέλ δεν έχει αντικατασταθεί άμεσα».

Σε παρόμοιο μήκος κύματος είναι τα σχόλια και του αθλητικού Τύπου στην Κοπεγχάγη, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου Πίτερ Κρίστιανσεν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης:

«Ο Πεπ αναπτύχθηκε καλά στη FCK μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στον σύλλογο και πραγματικά τα κατάφερε την περασμένη σεζόν, όταν ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες της Superliga. Τόσο ο Πεπ όσο και εμείς μπορούμε να είμαστε περήφανοι για αυτή την εξέλιξη. Όλο το καλοκαίρι ξέραμε ότι αυτή η αλλαγή-μεταγραφή πιθανότατα θα ερχόταν, αλλά καταφέραμε να την χρονομετρήσουμε έτσι ώστε να έρθει μετά την πρόκρισή μας για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Πεπ και οι σύμβουλοι-μάνατζερ του είχαν ξεκάθαρη επιθυμία να δοκιμάσουν κάτι νέο και τώρα ήρθε μια προσφορά που είναι ελκυστική τόσο για τον Πεπ όσο και για εμάς όσον αφορά τα οικονομικά και το χρονοδιάγραμμα. Ευχόμαστε στον Πεπ ό,τι καλύτερο στο μέλλον και είναι πάντα ευπρόσδεκτος πίσω στον σύλλογο όποτε έρχεται στην Κοπεγχάγη».


Στο σάιτ της Κοπεγχάγης μίλησε κι ο ίδιος ο Πεπ Μπιέλ: «Μου άρεσε να είμαι μέλος της FCK, όπου όλοι με έκαναν να νιώθω ευπρόσδεκτος και με στήριξαν, ακόμη και σε περιόδους που δεν ήταν εύκολες. Έχω εξελιχθεί πολύ ως παίκτης και άνθρωπος και είμαι περήφανος για τον χρόνο που πέρασα στην FCΚ. Αλλά νιώθω επίσης ότι είναι καιρός για μια νέα πρόκληση.

Το καταλαβαίνω τώρα στον Ολυμπιακό ότι είμαι έτοιμος γι' αυτή την πρόκληση, αλλά φεύγω από εδώ με καλές αναμνήσεις και φιλίες για μια ζωή. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και κυρίως τους φιλάθλους για τρία καλά χρόνια στην Κοπεγχάγη. Θα μου λείψουν αυτοί και η πόλη, αλλά θα επιστρέψω όταν έχω την ευκαιρία».


Για να καταλήξει η επίσημη ενημέρωση του κλαμπ: «Όλοι στην FCΚ εύχονται στον Πεπ ό,τι καλύτερο στο μέλλον και τον ευχαριστούν για τις προσπάθειές του για τον σύλλογο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x