Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ζινκερνάγκελ μπορεί να μείνει εκτός λίστας για το Europa League»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εκτίμησε πως ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μπορεί να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού.

Στις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις του Ολυμπιακού και όχι μόνο αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού μίλησε για την επικείμενη άφιξη του Τζος Μπόουλερ, πιθανότατα το Σάββατο, τόνισε πως οι πρωταθλητές θα πρέπει να δηλώσουν απόψε στην UEFA τη λίστα για το Europa League και από αυτή θα πρέπει να αποκλειστούν έξι από τους 23 ξένους που αριθμεί αυτή τη στιγμή το ρόστερ.

Πέρα από τη δεδομένη απουσία των Κρίστινσον, Χασάν και Λέιντνερ από τη λίστα, για τις άλλες τρεις θέσεις γίνεται μάχη και ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Για τον Γιώργο Μασούρα είπε πως η Τραμπζονσπόρ επιμένει για την απόκτησή του, αλλά οι δύο προτάσεις που έχει κάνει έχουν απορριφθεί και αναμένουμε να δούμε αν θα κάνει και τρίτη προσφορά μέσα στη μέρα. Παράλληλα, όπως τόνισε, προχθές απορρίφθηκε πρόταση γύρω στα 5-6 εκατ. ευρώ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Τέλος, για τον Σίμε Βρσάλικο επισήμανε ότι ο Κροάτης μπακ διαβεβαιώνει πως σε πολύ λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να προπονηθεί κανονικά και ότι νιώθει πλέον πολύ καλά μετά τις δυο θλάσεις που τον ταλαιπώρησαν σε δύο διαφορετικά σημεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x