Πορτογαλία

Μαρτίνς: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο - Στην Πορτογαλία μόνο για κάποια από τις μεγάλες ομάδες»

Για το διάστημα μακριά από το ποδόσφαιρο όπως το βιώνει αυτή την περίοδο μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, που αναφέρθηκε και στις σκέψεις για το μέλλον του.

Στο Συνέδριο Παγκόσμιου Σκάουτινγκ παραβρέθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη, καθώς ήταν ένας από τους ομιλητές σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστών και πώς αυτός καταμερίζεται και φυσικά ρωτήθηκε στη συνέχεια από τους δημοσιογράφους για το πώς βιώνει αυτούς τους λίγους μήνες που είναι μακριά από το ποδόσφαιρο.

«Ήταν δύσκολο. Τη στιγμή που έφυγα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί για πέντε ή έξι χρόνια δεν έκανα ουσιαστικά διακοπές. Ήταν σημαντικό να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα αρχίζει να μου λείπει, είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ζω έντονα το ποδόσφαιρο. Ακόμα και για την καθημερινότητά μου, είναι απολύτως σημαντικό και ζωτικής σημασίας», ανέφερε αρχικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην προοπτική να επιστρέψει στην Πορτογαλία:

«Δεν το βλέπω από αυτή την οπτική γωνία. Θα ήθελα να έχω ένα καλό πλάνο που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου.

Είμαι ένας προπονητής που πάει σύμφωνα με το πλάνο. Αυτή τη στιγμή έχω τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία αυτή τη στιγμή οι ομάδες δεν μπορούν να μου το προσφέρουν αυτό, εκτός των μεγάλων ομάδων»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x