Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός πάλι για τον Παλομίνο της Αταλάντα!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρεται στο sport-fm.gr στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Παλομίνο, όπως προκύπτει από την Ιταλία, με ομάδα του Καμπιονάτο επίσης να τον θέλει.

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για έναν κεντρικό αμυντικό, που τον είχε απασχολήσει πολύ έντονα το καλοκαίρι, τον Χοσέ Παλομίνο, προκύπτει κατά πληροφορίες από την Ιταλία.

Σύμφωνα με αυτές, στους «ερυθρόλευκους» αρέσει πολύ ο Παλομίνο και θέλουν πολύ τον Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αταλάντα, στην οποία παίζει εδώ και μία ολόκληρη εφταετία, έχοντας χάσει όμως φέτος τη θέση του στα βασικά πλάνα του Γκασπερίνι, κυρίως λόγω κάποιων τραυματισμών, έχοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στα πόδια του (τελευταία πριν λίγες ημέρες στο 3-1 επί της Σασουόλο για το Κύπελλο, μπαίνοντας αλλαγή στο 80’).

Ο έμπειρος (5.4.1990) στόπερ έχει προκαλέσει, πάντως, και το ενδιαφέρον μίας ιταλικής ομάδας, της Σαλερνιτάνα, η οποία αγωνίζεται να αποφύγει τον υποβιβασμό και ο αθλητικός διευθυντής της Βάλτερ Σαμπατίνι ψάχνει για έτοιμους παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα του στη μάχη της σωτηρίας. Έτσι έχει ξεκινήσει συζητήσεις για τη μεταγραφή του παίκτη και περιμένει την απάντηση του.

Ο υψηλόσωμος (1μ86) Παλομίνο είναι στο στιλ του στόπερ που ψάχνει ο Ολυμπιακός: έμπειρος, αριστεροπόδαρος, με ηγετικά χαρακτηριστικά. Στην Αταλάντα μετράει 223 παιχνίδια, με εννιά γκολ και πέντε ασίστ. Επιπλέον διαθέτει κοινοτικό (βουλγάρικο) διαβατήριο, καθώς έπαιζε στη Λούντογκορετς, από την οποία τον είχε αγοράσει η Αταλάντα με 4,7 εκ. Ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει πρόταση 4 εκ. Ευρώ στην Φλαμένγκο για τον 28χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ και αρχηγό της ομάδας του Ρίο, Λεό Περέιρα, με τους Βραζιλιάνους όμως να απαιτούν 7 εκ. Ευρώ ακατέβατα. Καθώς και ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πόρτο για τον δανεισμό του 24χρονου επίσης αριστεροπόδαρου στόπερ Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος πιέζει πολύ τους Πορτογάλους να πουν το «ναι» στους «ερυθρόλευκους».

Παρεμπιπτόντως, χθες βράδυ από την Τουρκία προέκυψε πιθανό νέο μπάσιμο της Τράμπζονσπορ για τον Μασούρα, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο τουρκικός σύλλογος είχε κάνει προτάσεις για τον παίκτη και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, αλλά είχαν απορριφθεί από τους Πειραιώτες. Η Τράμπζον (Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Φούντας) είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x