Κώστας Νικολακόπουλος

Τι κάνουν οι προπονητές του Ολυμπιακού όταν ντεμπουτάρουν στην Ευρώπη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα δεδομένα με τους προπονητές του Ολυμπιακού, που όπως ο Κάρλος έκαναν ντεμπούτο σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

• Ο Κάρλος Κορμπεράν λοιπόν κάνει ντεμπούτο μεθαύριο στον Ολυμπιακό και δη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, κόντρα στην Σλόβαν Μπατισλάβας για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μια καλή ευκαιρία για μας να θυμηθούμε τι έκαναν οι άλλοι προπονητές του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν την καριέρα τους στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» σε ευρωπαϊκό παιχνίδι!

• Κατά σειρά…

Ο Μπάγεβιτς, στη δεύτερη θητεία του στο Ρέντη, είχε πρώτο παιχνίδι το Κορούνια-Ολυμπιακός 0-0 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βαλβέρδε, στην πρώτη θητεία του στο Ρέντη, είχε πρώτο παιχνίδι το Ανόρθωση-Ολυμπιακός 3-0 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κετσπάγια είχε πρώτο παιχνίδι το Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 0-2 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βούζας, σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, είχε πρώτο παιχνίδι το Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1 στα νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ είχε πρώτο παιχνίδι το Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σέβα 0-0 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπέντο είχε πρώτο παιχνίδι το Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1 για τα πλέι οφς του Γιουρόπα Λιγκ.

Ολυμπιακός:Τι κάνουν οι προπονητές σε ντεμπούτο στην Ευρώπη

Ο Χάσι είχε πρώτο παιχνίδι το Παρτίζαν-Ολυμπιακός 1-3 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λεμονής, στην τελευταία θητεία του στο Ρέντη, είχε πρώτο παιχνίδι το Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρτίνς είχε πρώτο παιχνίδι το Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

• Παρατηρήσεις…

ΠΡΩΤΗ. Στις εννιά φορές που προπονητής έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού τα 25 τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα ήταν τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Γενικά τα αποτελέσματα δεν είναι άσχημα-και γίνονται καλύτερα (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα) αν βγάλουμε την ισοπαλία του Μπάγεβιτς και την ήττα του Λεμονή, που είχαν ξαναδουλέψει στο παρελθόν στον ολυμπιακό.

ΔΕΥΤΕΡΗ. Για δεύτερη φορά προπονητής του Ολυμπιακού κάνει ντεμπούτο εναντίον της Σλόβαν! Απλά ο πρώτος είχε κάνει στην Μπατισλάβα, ενώ ο δεύτερος, ο Κάρλος, κάνει στο Καραϊσκάκη.

ΤΡΙΤΗ. Ο Κάρλος βρίσκεται τώρα στην ίδια θέση που είχε βρεθεί κι ο Μπέντο όταν είχε παίξει με την Αρούκα, καθώς όπως τώρα ο Μαρτίνς, έτσι τότε ο Βίκτορ Σάντσεθ είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ…

Κατά τα άλλα, έχει παγώσει αυτή την στιγμή το θέμα της μεταγραφής του Τικίνιο στην Μποταφόγκο. Δεν ξέρω αν και πότε θα ξεπαγώσει κι αν έχει παγώσει λόγω του αγώνα με την Σλόβαν η, της αναμονής απόφασης του προπονητή η, και για τα δύο. Ξέρω, όμως, ότι εδώ και περίπου 24 ώρες έχει παγώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x