Stoiximan Super League

Θα κάνει η ΕΠΟ καταγγελίες για όλα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη με Μπαλτάκο;

Πώς αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό την πληροφορία ότι η ομοσπονδία κάνει αναφορές στους εισαγγελείς και στις FIFA-UEFA «για τη συμπεριφορά των Μαρινάκη, Καραπαπά».

Ως άλλη μία εχθρική κίνηση και επίδειξη μεροληψίας βλέπουν στον Ολυμπιακό την πληροφορία από την ΕΠΟ ότι η ομοσπονδία κάνει αναφορές στους εισαγγελείς και στις FIFA-UEFA «για τη συμπεριφορά των Μαρινάκη, Καραπαπά» στη χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μπαλτάκο και την ΚΕΔ.

Μιλάνε για δύο μέτρα και δύο σταθμά και για μία ΕΠΟ, που βλέπει μόνο ό,τι θέλει να δει, καθώς υπήρξαν αφορμές και από άλλους παράγοντες, κυρίως τον Μελισσανίδη, αλλά και τον Μπέο, για ανάλογες κινήσεις από πλευράς ΕΠΟ, που διαρρέει ότι ενημέρωσε τις διεθνείς αρχές και θα κάνει το ίδιο και στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Επικεντρώνεται, όμως, μόνο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάνοντάς τους να μιλάνε για μεταχείριση με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και αναρωτιούνται αν η ΕΠΟ κάνει καταγγελίες για όλους ή θα κλείσει τα μάτια για κάποιους.

Ενδιαφέρον θα έχουν και τα πρακτικά της συνάντησης, που λογικά θα έχουν αποτυπώσει τα πάντα, οπότε από εκεί θα προκύψουν και άλλα «λαβράκια».

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, είχε ανάρτηση σήμερα στα social media, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «φαντάζομαι στις καταγγελίες θα βάλετε και αυτούς που είπαν, ''Να πάει να γα@@@εί η UEFA'' και κατηγόρησαν τον αρχιδιαιτητή που είχε η ΕΠΟ ως ''Αρχιαπατεώνα και στοιχηματζή''… Θα κάνετε για ΟΛΟΥΣ καταγγελίες για όσα ειπώθηκαν;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x