Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ευτύχημα για τον Ολυμπιακό που κράτησε το 50% του Κάιπερς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τα δεδομένα για την υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος φαίνεται πως απασχολεί έντονα τουρκικούς συλλόγους, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στη συνέχεια μίλησε για τα έσοδα που μπορεί να προκύψουν στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την πολύ πιθανή μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στην Γάνδη.

«Έχει ένα ενδιαφέρον το… ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Μασούρα, ενώ αναμένεται η επανεμφάνιση της Τραμπζονσπόρ. Η Φενέρμπαχτσε έκανε τώρα την εμφάνισή της. Στο Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός, ο Μασούρας είχε την ασίστ στο 1-0 και είχε βάλει τα άλλα δύο γκολ στο 3-0 στην Πόλη. Η Φενέρμπαχτσε είναι ομάδα που κοιτάει το ελληνικό στοιχείο, αφού έχει τον Πέλκα που φέτος είχε 5 γκολ-0 ασίστ και πέρσι είχε 10 γκολ-8 ασίστ. Αν πιστέψουμε τους Τούρκους, οι οποίοι έδωσαν συνέχεια στο δικό μας ρεπορτάζ. Λένε πως ο Ολυμπιακός ζήτησε 8 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα. Εγώ το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως η Φενέρμπαχτσε έχει εμφανιστεί για τον Μασούρα, του οποίου τα στατιστικά του είναι πάρα πολύ καλά. Ο μέσος όρος που έχει ο Μασούρας στον Ολυμπιακό είναι 13 γκολ τη σεζόν», ανέφερε για το θέμα του διεθνούς μεσοεπιθετικού ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο δεύτερος παίκτης που έχουμε κάτι να πούμε είναι ο Κάιπερς, ο οποίος έχει μεγάλη ζήτηση στο Βέλγιο από τις 5-6 κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και φαίνεται να επίκειται μεταγραφή του. Από τον Γενάρη τον ήθελε η Γάνδη (που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ) και τον θέλει πολύ και τώρα. Τον αφορά τον Ολυμπιακό, επειδή είχε φροντίσει να κρατήσει το 50% της μεταπώλησης του Κάιπερς. Αν πουληθεί, δηλαδή, με 4 ή 5 εκατ. ευρώ, τότε θα πάρει 2 ή 2,5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός. Η άποψή μου είναι πως έγινε λάθος εκτίμηση του συγκεκριμένου παίκτη από τον Μαρτίνς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x