Κώστας Νικολακόπουλος

Χουάνγκ: Με μεγάλη γκάμα σε πάσες, όταν κρατά την μπάλα σε υπνωτίζει, να τον στοχεύσει η Πορτογαλία

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr χαρακτηριστικά σχόλια από το εξωτερικό για τον κεντρικό χαφ του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ιν Μπέομ, που δίνει παραστάσεις επιπέδου στο Μουντιάλ.

•Έριξα μία ματιά στο twitter την ώρα του παιχνιδιού της Κορέας με την Γκάνα, επικεντρώνοντας στον Χουάνγκ Ιν Μπέομ.

• Δεν κρύβω ότι δεν έβλεπα το ματς, δεν βλέπω Μουντιάλ εγώ-ανυπομονώ να δω τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Ισπανία. Αλλά ήμουν τόσο σίγουρος για τον Κορεάτη. Απλά ήθελα να δω πώς τον βλέπουν οι ξένοι μετά και το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρώτη ανάρτηση: Είναι εξίσου καλός με και χωρίς την μπάλα. Ειδικά όταν την κρατάει στα πόδια του, είναι λες και σε υπνωτίζει.

Δεύτερη ανάρτηση: Άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι από τον 26χρονο χαφ. Εξαιρετική τεχνική και ποιότητα στα κοντρόλ του, ικανότητα με ντρίμπλα να περνάει μέσα από τις γραμμές, μεγάλη γκάμα στις πάσες. Έτοιμος να κάνει άλμα σε άλλο επίπεδο.

Ολυμπιακός-Χουάνγκ: Άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου

Τρίτη ανάρτηση: Η κεντρική φιγούρα της Κορέας στο Μουντιάλ. Βρίσκεται πάντα σε καλή θέση, ακολουθεί το παιχνίδι όπου αυτό παίζεται και μοιράζει την μπάλα με φοβερά φιλτραρισμένες πάσες. Θα φύγει σίγουρα από τον Ολυμπιακό.

Τέταρτη ανάρτηση: Είναι ένας παίκτης που τακτοποιεί καλά το παιχνίδι, καταλαβαίνω γιατί τον υπέγραψε ο Ολυμπιακός. Η Πορτογαλία πρέπει να στοχεύσει στην εξουδετέρωση του, αν θέλει να αποκτήσει τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή.

Πέμπτη ανάρτηση: Αξίζει να προσέξει κάποιος τον μέσο του Ολυμπιακού. Χρειάζεται να βελτιωθεί σε λίγους τομείς, αλλά θα μπορούσε να είναι άλλος ένας σταθερός Ασιάτης χαφ για την Μπουντεσλίγκα.

Σταμάτησα εκεί. Δεν χρειαζόταν άλλη ανάρτηση. Κάμποσες δεκάδες άλλες θα ήταν οι ίδιες. Αυτά που «βγάζει» ο Χουάνγκ εδώ, τα βγάζει με την ίδια ευχέρεια και στο Μουντιάλ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x