Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Έρχεται σύντομα ο Ροντινέι - Δεν δίνει τον Χουάνγκ ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην επερχόμενη μεταγραφή του Ροντινέι αλλά και την στάση του Ολυμπιακού όσον αφορά στον Χουάνγκ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ αρχικά αναφέρθηκε στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Ίνμπομ Χουάνγκ, μεταφέροντας την εικόνα ενός «ειδικού», σύμφωνα με τον οποίο κανένας κεντρικός χαφ δεν έχει στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσεις των ομίλων καλύτερη επίδοση από τον Νοτιοκορεάτη άσο.

Συμπλήρωσε δε ότι με τέτοιο επίπεδο εμφανίσεων, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έρθει κάποια τεράστια πρόταση τον Ιανουάριο (μεταξύ σοβαρού και αστείου, μίλησε για ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ), τονίζοντας πάντως ότι ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος και δεν έχει καμία διάθεση να πουλήσει τον σπουδαίο αυτόν παίκτη, που άλλωστε βρίσκεται στην ομάδα μόλις από τον Αύγουστο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ροντινέι, λέγοντας πως είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία, αυτό που συζητούν οι δύο πλευρές είναι σε περίπου δέκα ημέρες, όταν επιστρέψει η ομάδα από την Ισπανία, να έρθει κι αυτός στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ από Γαλλία, σύμφωνα με τα οποία το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον εξτρέμ της Ρεμς, Ναθαναέλ Εμπουκού αναθερμάνθηκε. Ακούστε παρακάτω τι είπε για την περίπτωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x