Κώστας Νικολακόπουλος

Πώς «κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας» για Κλάτενμπεργκ και Μέλο Περέιρα

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr πολλά και διάφορα με αφορμή τις εξελίξεις για τον Κλάτενμπεργκ, ενθυμούμενος τον προκάτοχο του.

• Σκέφτομαι τι έχουμε ακούσει όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μας «εξηγήσουν» και να μας «επεξηγήσουν» γιατί δεν πρέπει να μείνει ο Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

• Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί όσα λένε τώρα για τον Άγγλο, δεν ίσχυαν για τον Πορτογάλο Μέλο Περέιρα, που ήταν επί μία τριετία αρχιδιαιτητής, πριν αναλάβει ο Κλάτενμπεργκ.

• Δηλαδή, «ομονοούσαν οι μεγάλες ομάδες» για τον Περέιρα και δεν το ξέρουμε; Μόνο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ τον ήθελαν-αλλά έμεινε τρία χρόνια. Τώρα, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Μπαλτάκος, μας λέει ότι, «δεν ομονοούν οι μεγάλοι για τον Κλάτενμπεργκ», άρα πρέπει να φύγει στα δύο χρόνια. Ο Περέιρα γιατί έμεινε τρία;

• Δηλαδή, ο Περέιρα δεν έχτισε σχέσεις με παράγοντες και πρόσωπα μένοντας τρία χρόνια στη θέση του αρχιδιαιτητή; Τώρα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ο Γκαγκάτσης, βγαίνει και δηλώνει ότι, «ο Κλάτενμπεργκ μένοντας δύο χρόνια στη θέση του αρχιδιαιτητή, έχτισε σχέσεις με παράγοντες και πρόσωπα». Ο Περέιρα γιατί έμεινε τρία χρόνια κι ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να μείνει δύο;

• Όπως αντιλαμβάνεστε, «κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας». Δικαιολογίες είναι όλα αυτά. Απλά, υπάρχουν δύο ομάδες που δεν θέλουν τον Άγγλο και κατ΄επέκταση δεν τον θέλει και η ομοσπονδία κι αυτό είναι όλο. Και δεν τον θέλουν, επειδή θεωρούν ότι ευνοεί τον Ολυμπιακό, επειδή ο Ολυμπιακός στη διετία του Κλάτενμπεργκ πήρε δύο πρωταθλήματα. Ενώ, και καλά, με τον Μέλο Περέιρα είχαν πάρει από ένα πρωτάθλημα η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός.

Πώς «κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας» για Κλάτενμπεργκ-Περέιρα

• Μα τα πράγματα είναι απλά: είχε ο Ολυμπιακός τρία χρόνια την καλύτερη ομάδα και πήρε τα πρωταθλήματα, ανεξαρτήτως αρχιδιαιτητή. Όπως είχε κι ο ΠΑΟΚ νωρίτερα καλή ομάδα στη διετία και πήρε το ένα πρωτάθλημα, χάνοντας το άλλο με τα γνωστά απίστευτα…αυτογκόλ.

• Με τον δε Μέλο Περέιρα αρχιδιαιτητή ο Ολυμπιακός έκανε το τελευταίο του νταμπλ. Αντίθετα, με τον Κλάτενμπεργκ αρχιδιαιτητή ο Ολυμπιακός έχασε το ένα Κύπελλο στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε στον ημιτελικό της άλλης σεζόν ξανά από τον ΠΑΟΚ…

• Και κάτι τελευταίο, για τον ΠΑΟΚ. Για να κάνουμε και λίγη πλάκα: Λογικό είναι ο ΠΑΟΚ να μην θέλει τον Κλάτενμπεργκ! Πέρασε ο Μάρτης, ο Απρίλιος κι ο Μάης και δεν πήρε ούτε ένα πέναλτι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, την στιγμή που μέχρι και τον Φλεβάρη είχε…πανευρωπαϊκό ρεκόρ με 15 πέναλτι σε 25 αγωνιστικές!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x