Stoiximan Super League

Αντύπας: «Τα δεδομένα για Λουκεμπάκιο, Αμούζου και το ενδεχόμενο έκπληξης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Τα δεδομένα για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, κυρίως για τη θέση του εξτρέμ, ανέλυσε ο ο Ηρακλής Αντύπας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός κινείται για εξτρέμ και παίζει σήμερα πολύ δυνατά το όνομα του Λουκεμπάκιο . Είναι μία καλή περίπτωση, όμως δεν είναι εύκολη περίπτωση. Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, αφού η Χέρτα τον είχε πάρει με 20 εκατ. ευρώ από την Γουότφορντ και παίζει δυνατά το σενάριο του δανεισμού, αφού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Το πρόβλημα που προέκυψε στη Χέρτα είναι πως βρέθηκε όγκος στα γεννητικά του όργανα και παράλληλα με την αλλαγή προπονητή, θέλουν να δουν αν ο παίκτης μπορεί να προσαρμοστεί και να αποδώσει στα πλάνα τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Υπάρχει από το Βέλγιο για τον Αμούζου, έναν παίκτη από την Άντερλεχτ, το οποίο δεν το επιβεβαιώνουν οι Βέλγοι (η ομάδα). Έγινε κρούση από τον Ολυμπιακό με 3 εκατ. ευρώ. Δεν νομίζω ότι έχει γίνει τέτοια κίνηση. Αυτό, όμως, που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί αρκετά με τη συγκεκριμένη περίπτωση του 22χρονου παίκτη», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Πολλές φορές οι ομάδες κινούνται για παίκτες που δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι και τα ονόματά τους δεν έχουν βγει στο προσκήνιο. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν κάποια στιγμή ανακοινωθεί ένας παίκτης που δεν έχει ακουστεί καν το όνομά του όλο αυτό το διάστημα. Ο Λουκεμπάκιο είναι ένας παίκτης που μπορεί να ενθουσιάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x