F1

Ντάνιελ Ρικιάρντο: «Υπήρξαν συζητήσεις με τη Ferrari εδώ και χρόνια. Ο Σάινθ είναι ο κατάλληλος»

Για την πιθανή του μεταγραφή στη Ferrari μίλησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, αποκαλύπτοντας πως οι συζητήσεις μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια.

Πολλά ήταν αυτά που είχαν ακουστεί για τις μεταγραφές της Formula 1, πριν ανακοινωθεί πως ο Κάρλος Σάινθ υπέγραψε για το 2021 στη Ferrari, με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει στη McLaren.

Έτσι, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμεςπου τον θέλανε να είναι ντυμένος στα κόκκινα τη σεζόν 2021, στη θέση του Σεμπάστιαν Φέτελ, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν όντως συζητήσεις με τη Ferrari εδώ και χρόνια, ωστόσο αυτό τελικά δεν λειτούργησε.

«Βλέπω πως ο Κάρλος είναι κατάλληλος για την ομάδα. Επομένως, δεν μπορώ να πω "Γιατί όχι εγώ;". Απλώς λέω ότι: "Ναι, ο Κάρλος είχε ένα πολύ δυνατό 2019. Ναι, είναι λίγο καυτός κάτοχος της θέσης αυτή τη στιγμή, αλλά υποθέτω ότι είναι ο κατάλληλος"», δήλωσε ο 30χρονος πιλότος. Όσον αφορά τον ιταλικής καταγωγής πατέρα του και τη συσχέτιση που έγινε με την ιταλική ομάδα, ο Αυστραλός πιλότος εξήγησε πως προσπαθεί να μην συνδεθεί συναισθηματικά με οποιαδήποτε κατάσταση.

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x