F1

Ντεμπούτο για Πέρες και Γκασλί στο Virtual GP του Αζερμπαϊτζάν

Ντεμπούτο στο Virtual GP του Αζερμπαϊτζάν θα κάνουν την προσεχή Κυριακή (7/6, 20:00) οι Σέρχιο Πέρες και Πιέρ Γκασλί.

Με τους Σέρχιο Πέρες και Πιέρ Γκασλί να κάνουν το ντεμπούτο τους στη F1 Esports, αυτήν την Κυριακή (7/6, 20:00), θα διεξαχθεί το προτελευταίο εικονικό Γκραν Πρι, λίγο πριν την έναρξη των κανονικών αγώνων της σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο Virtual GP του Αζερμπαϊτζάν, όπως συνέβη και στα προηγούμενα της σειράς των εικονικών αγώνων, δεν θα λάβουν μέρος μόνο πιλότοι της F1, αλλά και ποδοσφαιριστές στη θέση πιλότων.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, θα κάνει την τέταρτη εμφάνισή του στους εικονικούς αγώνες, με την ομάδα της Alfa Romeo για άλλη μια φορά.

Μάλιστα, θα ενταχθεί στη σειρά εκκίνησης με τον τερματοφύλακα της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος θα αγωνιστεί για την ιταλική ομάδα AlphaTauri μαζί με τον Γκασλί.

Η Premier League θα εκπροσωπηθεί αυτήν την εβδομάδα από τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, Εϊμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στη F1 Esports με τη Renault. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε προηγούμενα virtual GP έχουν συμμετάσχει και οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Σέρχιο Αγουέρο και Αρτούρ Μέλο.

Τέλος, ο επικεφαλής του Esports, Τζούλιαν Ταν, δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για τη σειρά Virtual GP, η οποία μας επέτρεψε να φέρουμε τη Formula 1 σε όλο τον κόσμο, σε μια εποχή που δεν ήταν εφικτός ο πραγματικός αγώνας. Είμαστε ευγνώμονες στις ομάδες και τους οδηγούς που έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα στη σειρά και ανυπομονούμε να την τερματίσουμε τις επόμενες εβδομάδες, καθώς όλοι ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε τη σεζόν της F1 για το 2020 στην Αυστρία».

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x