Stoiximan Super League

Ο Σαλίνο και ο… Τάτος

Καμία ανησυχία στις τάξεις του Ολυμπιακού για τα όσα φέρεται να δήλωσε ο μάνατζερ του Λεάντρο Σαλίνο περί ενδιαφέροντος από την Ιταλία. Επιμένουν στην Πορτογαλία για Μπράγκα και Τάτο.

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Λεάντρο Σαλίνο. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ δήλωσε πως ο πελάτης του έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία, ωστόσο το αυτό των πρωταθλητών δεν ιδρώνει…

Όπως έλεγαν από τη διοίκηση, ο ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα είναι «κλεισμένος» από το Δεκέμβριο (κάποιες πηγές μάλιστα θέλουν να έχει ήδη υπογράψει) και δεν τίθεται θέμα να χαλάσει η μεταγραφή. Αποδίδουν, δε, όσα είπε ο ατζέντης του στα γνωστά παιχνίδια μάνατζερ προκειμένου να κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον για τους πελάτες τους και ψηλά το κασέ τους.

Στο μεταξύ, η Μπράγκα είναι στο προσκήνιο του Ολυμπιακού για έναν ακόμη λόγο. Δημοσίευμα της O’ Jogo αναφέρει πως ο Ανδρέας Τάτος βρίσκεται στο στόχαστρο της πορτογαλικής ομάδας. Πάντως για να συζητηθεί οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο, θα πρέπει οι Πειραιώτες να ικανοποιηθούν οικονομικά. Ο δανεισμός του Τάτου στον Άρη λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο Μίτσελ θα αποφανθεί για το μέλλον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x