Stoiximan Super League

Οι ατρόμητοι του Σούλη

Με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα, ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (6/4). Ανακοίνωσε την αποστολή ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος παίρνει 19 ποδοσφαιριστές μαζί του στην Αθήνα, ανάμεσα σε αυτούς και ο Ανδρέας Ηρακλής που είναι έτοιμος -αν χρειαστεί- να ενισχύσει τους «κίτρινους». Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι τιμωρημένοι Ζαραδούκας, Κοέλιο, Διαμαντάκος και οι τραυματίες Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης και Ρένια.

H αποστολή: Διούδης, Βελλίδης, Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Τα πλάνα ενδεκάδας

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πουλίδο και Παπαζαχαρίας θα είναι στόπερ, ο Μαργαρίτης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεξί θα είναι ο Καζναφέρης. Οι Τριανταφυλλάκος και Οικονομόπουλος θα καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Παπαστεριανού και Κοέλιο, ο Τάτος θα είναι επιτελικός μέσος και ο Γιαννιώτας θα κινείται δεξιά του Αγκάνθο, που θα παίξει το τελευταίο του ματς για φέτος μιας και λόγω τιμωρίας χάνει τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x