F1

Επίπληξη στον Οκόν λίγη ώρα μετά τον θρίαμβό του στο ουγγρικό GP επειδή... πάρκαρε λάθος!

Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβό του στο θεότρελο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, ο Εστέμπαν Οκόν δέχθηκε επίπληξη από τους διοργανωτές του αγώνα, καθώς απέτυχε να παρκάρει σωστά το μονοθέσιό του στο parc ferme!

Δεν ξανάγινε!

Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβό του στο θεότρελο Γκραν Πρι της Ουγγαρίας, ο Εστέμπαν Οκόν δέχθηκε επίπληξη από τους διοργανωτές του αγώνα, καθώς απέτυχε να παρκάρει σωστά το μονοθέσιό του στο parc ferme! Είναι ο χώρος, να σημειώσουμε, όπου οι πιλότοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφήνουν τα οχήματά τους, πριν οδηγηθούν στα πιτ-στοπς και στη συνέχεια στην πίστα.

Την απίστευτη είδηση φέρνει στο «φως» το Autosport και έχει προκαλέσει όπως μπορείτε να καταλάβετε πολύ γέλιο.



Ο Εστέμπαν Οκόν, θυμίζουμε, πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του (ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά συνολικά στο πόντιουμ), εκμεταλλευόμενος τα πολλά ατυχήματα και τις τραγικές στρατηγικές των αντιπάλων τους.

Πίσω του έμεινε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ τρίτος τερμάτισε ο μυθικός Λιούις Χάμιλτον, που πλήρωσε την θλιβερή στρατηγική της Mercedes, βρέθηκε τελευταίος, αλλά κατάφερε με απίθανη κούρσα να ανέβει στο πόντιουμ! Δέκατος ο Φερστάπεν, που έβγαλε όλο το Γκραν Πρι με… σπασμένο μονοθέσιο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x