Γ' Εθνική

Όλα δουλεύουν... ρολόι

Καλά έχει κυλήσει ο σχεδιασμός των ανθρώπων της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο, καθώς είναι έτοιμος ο φάκελος για την «Αγια-Σοφιά». Έδωσε το «OK» και η ΓΓΑ. Μένει η νομοθετική ρύθμιση.

Δίχως εμπόδια συνεχίζεται το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο φάκελος που θα κατατεθεί για να βγουν οι άδειες είναι πλέον έτοιμος και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση, η οποία αναμένεται να υπογραφεί πριν το τέλος του μήνα. Υπάρχει η εκτίμηση ότι θα μπει σε μια από τις τροπολογίες που θα τεθούν προς ψήφιση άμεσα, διότι θα κλείσει η Βουλή λόγω των εκλογών που έρχονται.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, υπολογίζεται πως οι άδειες θα έχουν βγει μέχρι τις 20 Μαΐου, ενώ ολοκληρώθηκαν οι μελέτες και έχουν έρθει όλες οι εγκρίσεις, από δασικές υπηρεσίες, την αρχαιολογία μέχρι τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε το «ΟΚ» και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αλλά απομένει να βγάλει ένα έγγραφο για το τυπικό της υπόθεσης.

Συνοπτικά, έχουν πάει όλα κατ’ ευχήν και λείπει μόνο η νομοθετική ρύθμιση και η έγκριση της από τη Βουλή. Όταν γίνει και αυτό θα είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα για την «Αγια-Σοφιά» και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι έτοιμη μέσα σε 18 μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x