Νέα μοντέλα

Ολόφρεσκο Hyundai i30 με νέα μοτέρ και πλούσιο εξοπλισμό

Τρία χρόνια μετά το ευρωπαϊκό λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του Hyundai i30, η κορεατική μάρκα λανσάρει μια νέα γκάμα μοντέλων i30.

Η νέα γκάμα i30 θα διαθέτει δύο τύπους αμαξώματος (πεντάθυρο και wagon), βελτιωμένη σχεδίαση, βελτιωμένη απόδοση κινητήρα, νέο κιβώτιο ταχυτήτων, νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας και άνεσης. Με τη νέα γκάμα της μικρομεσαίας κατηγορίας C, η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να είναι στα 3,6 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 94 γρ./χλμ.

Το νέο i30 έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ευρωπαϊκό Τεχνολογικό Κέντρο της Hyundai Motor, στο Ρίσελχαϊμ της Γερμανίας και θα παράγεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Νοσόβιτσε της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Σχεδιασμός
Η σχεδίαση του εξωτερικού και εσωτερικού έχουν ανανεωθεί για το νέο i30.

Ασφάλεια & Άνεση
Ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, το νέο i30 επεκτείνει την ήδη ολοκληρωμένη λίστα των διαθέσιμων στοιχείων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας του εξοπλισμού με την προσθήκη τριών νέων τεχνολογιών.

Κινητήρες & Κιβώτια ταχυτήτων
Το νέο i30 είναι διαθέσιμο με μια εκτεταμένη επιλογή κινητήρων και κιβώτια με προδιαγραφές Euro6 και με ιπποδυνάμεις που κυμαίνονται από 90 έως 136 άλογα και τις εκπομπές CO2 από 94 γρ./χλμ...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x