Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Φουντούλης: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε»

Ο Γιάννης Φουντούλης χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη τη θερμή υποδοχή του κόσμου στην Εθνική πόλο, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο.

Τη θερμή υποδοχή του κόσμου στην αργυρή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Εθνική πόλο, σχολίασε ο Γιάννης Φουντούλης, στη συνέντευξη Τύπου των συντελεστών του θριάμβου κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα.

«Ευχαριστούμε πολύ για την πολύ ωραία υποδοχή. Ευχαριστούμε τις οικογένειές μας και τον κόσμο που ήρθε να χαρεί με την χαρά μας», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και πρόσθεσε:

«Μπορεί να βρισκόμασταν στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά νιώθαμε την αγάπη του κόσμου από τα μηνύματα που παίρναμε. Παρακολουθούσαμε τι συμβαίνει στα σάιτ, αλλά μας εξέπληξε ευχάριστα αυτό που βιώσαμε εδώ. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που καταφέραμε».

Κλείνοντας, είπε: «Τώρα που είμαστε στην Ελλάδα είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε το τι έχουμε κάνει και το μόνο που μένει είναι να χαρούμε αυτή την στιγμή και να ελπίσουμε ότι θα είναι ορόσημο για νέες επιτυχίες του ελληνικού πόλο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x