Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Ήρθα για να μπω στον τελικό και όχι για να το χαρώ»: Εκτός τελικού ο Φραντζεσκάκης στη σφυροβολία

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκφράζοντας την απογοήτευσή του με δηλώσεις του μετά την προσπάθειά του.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης πήγε με όνειρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς είχε θέσει ως στόχο να βρεθεί στον τελικό της σφυροβολίας, δεν κατάφερε, ωστόσο, να προκριθεί, εκφράζοντας, μάλιστα και την απογοήτευσή του.

Η πρώτη προσπάθεια του Χανιώτη σφυροβόλου κατέληξε στα 72,19 μέτρα, στη δεύτερη δεν κατάφερε να περάσει η βολή του τον κλωβό, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί, ενώ η τρίτη κατέληξε στα 70.64μ. και κάπως έτσι, η πρώτη παρουσία του 22χρονου σε Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε.

Απογοητευμένος, δε, από την προσπάθειά του, ο Έλληνας αθλητής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Εγώ ήρθα για να μπω στον τελικό και όχι για να το χαρώ, όπως λέμε. Είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Του χρόνου θα προπονηθώ πιο σκληρά».

Ο Φραντζεσκάκης, πάντως, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, καθώς είναι ένας χαρισματικός αθλητής και μπορεί να φτάσει ψηλά.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x