Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Κυρίδου-Μπούρμπου: «Τα δώσαμε όλα χθες και ήταν μεγάλη η κούραση στον τελικό»

Συγκινημένες, αλλά και στενοχωρημένες, για την 5η θέση στον τελικό της δικώπου γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εμφανίστηκαν η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου.

Η κούραση έπαιξε ρόλο στον τελικό της δικώπου γυναικών, όπως παραδέχθηκαν η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου μετά την στην 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αρχικά η Μαρία Κυρίδου δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με αυτή τη θέση. Θα θέλαμε κάτι περισσότερο, όπως ο καθένας θα ήθελε, όταν αγωνίζεται στον τελικό. Τα δώσαμε, όμως όλα χθες για να περάσουμε. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα στον τελικό και νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση που τα δώσαμε όλα χθες στον ημιτελικό».

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μπούρμπου, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, τόνισε. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Με βάση τη χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω σήμερα. Η κούραση ήταν πάρα πολύ μεγάλη από χθες, αλλά το παλέψαμε μέχρι την τελευταία κουπιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε και τερματίσαμε στην 5η θέση».

Η Μαρία Κυρίδου υπογράμμισε: «Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Στο δικό μας άθλημα η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30 χρόνων κι εμείς είμαστε στα 20 ακόμη. Οπότε πιστεύω ότι μπορούμε και οι δύο να φτάσουμε πολύ ψηλά».

Η Χριστίνα Μπούρμπου δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τη στήριξή τους: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας στήριξαν. Ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν για να μας δουν. Για να μας στηρίξουν έστω κι από μακριά και είναι πολύ ωραίο αυτό».

Η Μαρία Κυρίδου κατέληξε λέγοντας: «Μας δίνει δύναμη ότι είναι δίπλα μας οι δικοί μας άνθρωποι. Σε όλο αυτό το "ταξίδι" όλοι οι άνθρωποι μας στήριξαν, ο καθένας ξεχωριστά με τον τρόπο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x