Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πετρούνιας για ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος, είναι άδικο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απουσία ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειάς του από την ΕΡΤ στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Απογοητευμένος για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, χαρακτηρίζοντάς το άδικο.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», σχολίασε στη σελίδα της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής.

Όσο για την προσπάθειά του, ανέφερε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

Για τον τελικό της άλλης Δευτέρας (02/08, 11:00), τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x