Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Πρέπελιτς: «Το σημαντικότερο λέι απ της ζωής μου δεν έπεσε μέσα»

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς σχολίασε το λέι απ του που δεν χάρισε στη Σλοβενία την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω... Μπατούμ.

Λίγο έλειψε να γίνει εθνικός ήρωας ο Κλέμεν Πρέπελιτς. Όμως το λέι απ που επιχείρησε 2,4'' πριν το τέλος του ημιτελικού του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ απέναντι στη Γαλλία δεν κατέληξε στο στόχο, καθώς ο Νικολά Μπατούμ έκανε την τάπα και η Σλοβενία θα περιοριστεί στον μικρό τελικό. Ο 28χρονος γκαρντ της Βαλένθια σχολίασε μέσω Instagram τη φάση αυτή και έδωσε σύνθημα για το χάλκινο μετάλλιο στον αυριανό αγώνα με την Αυστραλία.

«Αγαπητή Σλοβενία, δυστυχώς το σημαντικότερο lay up της ζωής μου, δεν έπεσε στο διχτάκι. Ευχαριστώ τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες και τους φίλους μου για όλα τα μηνύματα που έλαβα μέσα σε λίγες ώρες μετά το παιχνίδι. Φυσικά και μας πονάει, αλλά με την στήριξη σας θα επιστρέψουμε στο παρκέ πιο δυνατοί το Σάββατο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την Σλοβενία δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Πάμε Σλοβενία!» έγραψε ο Πρέπελιτς στο Instagram.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x