Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Παθιασμένη Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί στο Τόκιο!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ (7-5, 6-2) της σκληροτράχηλης Εσθονής Ανέτ Κόνταβεϊτ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επικρατεί με 2-0 σετ (7-5, 6-2) της Εσθονής Ανέτ Κόνταβεϊτ και να εξασφαλίζει την πρόκριση στην δεύτερη φάση του τουρνουά!

Αν και στην αρχή τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα, αφού η Μαρία βρέθηκε πίσω με 5-2 στα game, έβγαλε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε όχι μόνο να «τουμπάρει» την αντίπαλό της, αλλά και να φτάσει στο 1-0.



Μετά από αυτή την ανατροπή, το δεύτερο σετ ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Σάκκαρη, η οποία μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό και την Εσθονή να μην έχει τη δυνατότητα να συνεχίζει στο ίδιο υψηλό τέμπο.

Πλέον η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θα κληθεί να ξεπεράσει το αντίπαλο της Σέρβας Νίνα Στογιάνοβιτς για να περάσει στην τρίτη φάση, ενώ την σημερινή προσπάθεια της παρακολούθησε από κοντά και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x