Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Έσβησε» το όνειρο της Τελτσίδου για το χάλκινο μετάλλιο

Η Ελισάβετ Τελτσίδου ηττήθηκε με ιπόν από την Γερμανίδα Σκοκιμάρι στην κατηγορία των 70κ. του τζούντο και αποχαιρέτησε οριστικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μπορεί η Ελισάβετ Τελτσίδου να ήταν αρκετά επιθετική στο παιχνίδι ρεπεσάζ της κόντρα στην Γερμανίδα Σκοκιμάρι, ωστόσο μια στιγμή στο golden score ήταν αρκετή για να δώσει την ευκαιρία στην αντίπαλό της να πετύχει ιπόν και να την αφήσει εκτός συνέχειας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά την ήττα της νωρίτερα, είχε μια δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο μέσω του ρεπεσάζ, γνώρισε την ήττα και δυστυχώς δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη διάκριση για την «γαλανόλευκη» στο Τόκιο.

Το γεγονός ότι είχε λάβει δύο προειδοποιήσεις από πολύ νωρίς, με την μια να είναι αναίτια, της έδωσε ένα επιπλέον άγχος, το οποίο προστέθηκε στο ήδη υπάρχον που είχε από την πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον της ανήκει και τα επόμενα χρόνια θα την δούμε να πρωταγωνιστεί, με το Παρίσι το 2024 να είναι φυσικά ο μεγάλος στόχος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x