Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Δερβίσης: «Πρώτα μια θέση στην τετράδα και μετά το μετάλλιο»

Ο αμυντικός της εθνικής ομάδας πόλο ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν λογίζεται ως φαβορί για ένα μετάλλιο, ωστόσο πρόκειται για σύνολο με πολλές δυνατότητες που μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Ο Γιώργος Δερβίσης θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα πόλο.

Ο 26χρονος αμυντικός της «γαλανόλευκης» με δηλώσεις που έκανε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, εμφανίστηκε απόλυτα χαρούμενος με την τιμή του να εκπροσωπήσει την χώρα μας. Παράλληλα τόνισε πως παρά το γεγονός πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν θεωρούνται φαβορί για ένα μετάλλιο, θα κάνουν τα πάντα ώστε να μπουν αρχικά στην τετράδα και στη συνέχεια να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορέσουν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Δερβίσης:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να εκπροσωπεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση την χώρα του, πόσο μάλλον στους Ολυμπιακούς αγώνες. Νιώθω μεγάλη χαρά και ευλογία που θα συμμετέχω για δεύτερη φορά στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του πλανήτη. Θεωρώ πως δεν είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, όμως είμαστε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες.

Έχουμε δουλέψει πολύ και σωστά και δίνοντας το 100% του εαυτού μας, μπορούμε να φτάσουμε στην τετράδα και από εκεί και πέρα να έχουμε βλέψεις για ένα μετάλλιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x