Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Μόρι: «Θα είναι καλύτερα του χρόνου, θεμελιώδης ο προγραμματισμός για τις μελλοντικές προετοιμασίες»

Την πίστη ότι η επιλογή μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων κατά έναν χρόνο ήταν η καλυτερη δυνατή εξέφρασε ο Γιoσίρο Μόρι, τονίζοντας παράλληλα και πως θα βοηθηθεί η όλη διαδικασία.

Την ικανοποίησή του για την τροπή που έλαβαν τα πραγματα αναφορικά με την αναβολή και ταυτόχρονα διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στις ημερομηνίες που εκείνος πρότεινε, εξέφρασε ο Γιοσίρο Μόρι.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής «Τόκιο 2020», στάθηκε στη σημασία που έχει για την άρτια προετοιμασία και διοργάνωση των Αγώνων το χρονικό σημείο που πάρθηκαν οι αποφάσεις από τους εμπλεκόμενους…

«Πρότεινα να διεξαχθούν οι Αγώνες μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου 2021 και εκτιμώ ειλικρινά το ότι ο πρόεδρος Μπαχ, αφού συζήτησε την πρόταση με τις διεθνείς ομοσπονδίες και άλλους φορείς, την αποδέχθηκε. Σε σχέση με τις μεταφορές, τους εθελοντές και την πρόβλεψη εισιτηρίων για τους φιλάθλους, στην Ιαπωνία και το εξωτερικό, αλλά και για την κατάσταση με τον COVID-19, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να επαναπρογραμματίσουμε τους Αγώνες ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2021», σχολίασε αρχικά ο Ιάπωνας αξιωματούχος.

Και συμπλήρωσε: «Παρά την αναβολή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, για πρώτη φορά στην ιστορία, και μια σειρά άλλα θέματα που έχουν ήδη επισημανθεί, ο προγραμματισμός της διοργάνωσης είναι θεμελιώδης για τις μελλοντικές προετοιμασίες και είμαι πεπεισμένος ότι, λαμβάνοντας έγκαιρα αυτή την απόφαση, θα μας βοηθήσει να τις επιταχύνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x