Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Σε καραντίνα όλη η Ολυμπιακή αποστολή της Ουγκάντα!

Μετά το θετικό δείγμα κορωνοϊού μέλους της αποστολής της Ουγκάντα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι τοπικές Αρχές στο Τόκιο έθεσαν σε περιορισμό και τα άλλα οκτώ!

Ολόκληρη η εννιαμελής αποστολή αθλητών και προπονητών από την Ουγκάντα, η οποία βρίσκεται στην πόλη Ιζουμισάνο της Ιαπωνίας για προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, τέθηκε σε καραντίνα από τις τοπικές αρχές μέχρι τις 3 Ιουλίου, όπως έγινε σήμερα γνωστό…

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αρχικά, μέλος της Ολυμπιακής αποστολής της αφρικανικής χώρας είχε εντοπιστεί θετικό στον κορωνοϊό, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε το Σάββατο (19/6), κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο του Τόκιο.

Ωστόσο, ενώ εκείνος είχε τεθεί σε απομόνωση, στους υπόλοιπους επιτράπηκε να μεταβούν στο Ιζουμισάνο, μέχρι που αποφασίστηκε ότι άπαντες αποτελούν στενές επαφές του κρούσματος και τους ζητήθηκε να παραμείνουν ως τις 3/7 στο ξενοδοχείο τους!

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών Αρχών, δε, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να χορηγηθεί άδεια στους αθλητές της Ουγκάντα, έτσι ώστε να προπονούνται σε εξωτερικό χώρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x