Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Αναχώρησε για Τόκιο ο Πετρούνιας: «Ένα χρυσό μετάλλιο ακόμα»

Ξεκίνησε το ταξίδι του Λευτέρη Πετρούνια για το Τόκιο, με τελικό προορισμό ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με προορισμό το Τόκιο και στόχο ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο αναχώρησε από την Αθήνα ο Λευτέρης Πετρούνιας το απόγευμα του Σαββάτου (17/7).

Ο άρχοντας των κρίκων ξεκίνησε το ταξίδι του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και τη φυσιοθεραπεύτριά του, Ιβάνα Τζούριτς.

Στο αεροδρόμιο για να τους ξεπροβοδίσουν βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Αθανάσιος Σταθόπουλος και, φυσικά, η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, με τις δύο μικρές κόρες τους.

Πετρούνιας: Αναχώρησε για Τόκιο με στόχο ένα ακόμα χρυσό

Ο προκριματικός των κρίκων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24/7, ενώ ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2/8.




Στις δηλώσεις του πριν την αναχώρησή του, ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε πως η μεγάλη του ανησυχία είναι πως η 15ωρη πτήση δεν θα του επιτρέψει να έχει νέα από την οικογένειά του για αρκετές ώρες, ενώ έθεσε ως μοναδικό στόχο το χρυσό μετάλλιο και ως μεγαλύτερο αντίπαλό του τον κακό του εαυτό.



«Aν εξαιρέσεις ότι θα είμαι 15 ώρες στον αέρα και δεν θα έχω επικοινωνία με τα παιδάκια μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Σκέφτομαι ότι πάω να απολαύσω τον αγώνα. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα γιατί θα είμαι απαλλαγμένος από ένα άγχος και το αποτέλεσμα θα με δικαιώσει», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως ο μεγάλος στόχος είναι: «Ένα χρυσό μετάλλιο ακόμα».



Για τον ανταγωνισμό που θα έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος πάντα ήταν ο εαυτός μου. Αυτόν που πρέπει πρώτα να κερδίσω είναι τον κακό μου εαυτό και να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Από κει και πέρα, υπάρχουν καλοί αθλητές, θα είναι ο Κινέζος από ό,τι έχω δει, ο οποίος είναι πολύ άξιος ανταγωνιστής, όπως και ο Ιταλός. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αν κάνω αυτό που ξκέρω καλά δεν θα υπάρχει καμία τύχη».



Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x