Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Για την πέμπτη θέση στο πόλο γυναικών η Ολλανδία

Η Ολλανδία επικράτησε 13-6 της Κίνας στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και συνεχίζει την πορεία της προς την πέμπτη θέση των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο διεκδικεί η Ολλανδία, μετά τη νίκη της με σκορ 13-6 επί της Κίνας στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Οι Ολλανδές κυριάρχησαν πλήρως, έχοντας κορυφαία την Κένινγκ με πέντε τέρματα, ενώ αγωνίστηκε για 18 λεπτά και η πρώην παίκτρια της Βουλιαγμένης και νυν του ΑΝΟ Γλυφάδας, Ίλσε Κούλχαας, η οποία πέτυχε ένα τέρμα.

Με τη νίκη αυτή θα συνεχίσουν τη μάχη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Αυστραλία-Καναδάς, ενώ η Κίνα περιμένει τον ηττημένο για το ματς που θα κρίνει την 7η και την 8η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-6, 3-8, 6-13

Η συνέχεια στη δράση του πόλο γυναικών συνεχίζεται με τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ, που είναι σε εξέλιξη.

Στις 12:20 θα αναμετρηθούν Αυστραλία και Καναδάς στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8, ενώ στις 13:50 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Ισπανία και την Ουγγαρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x