Πόλο

Πάει για το διπλό στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός

Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ώστε την Τετάρτη να αντιμετωπίσει τη Σπαντάου στις 20:00 για τη δέκατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Χίο το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Εθνικό, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη επί μιας εκ των θεωρητικά αδύναμων ομάδων του ομίλου.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και τόνισε πως: «Στον τελευταίο αγώνα μας για τη διοργάνωση απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει.

Έχουμε δουλέψει πολύ στις τελευταίες προπονήσεις και ο στόχος μας είναι να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο τόσο στον αμυντικό, όσο και στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού μας. Θέλουμε πολύ αυτήν τη νίκη και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο στόχο μας για να καταφέρουμε να περάσουμε νικηφόρα από το Βερολίνο».

Ο Κώστας Μουρίκης συμπλήρωσε πως: «Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. Ταξιδεύουμε στη Γερμανία με στόχο μόνο την νίκη απέναντι στη Σπαντάου.

Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας και έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτά. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα και να φανούμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x