Stoiximan Super League

«Παγωμάρα» με Ολαϊτάν (video)

Μια σοκαριστική και φαινομενικά ανεξήγητη πτώση του Μάικλ Ολαϊτάν «πάγωσε» όσους παρακολουθούσαν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Νιγηριανός -έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του.

Την έντονη ανησυχία όλων όσων αγωνίζονται και παρακολουθούσαν το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού προκάλεσε η κατάρρευση του Μάικλ Ολαϊτάν.

Ενώ περπατούσε κανονικά και πήγαινε να κυνηγήσει μια φάση, ο Νιγηριανός -χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας- σωριάστηκε στο έδαφος. Ο τρόπος, δε, που έγινε αυτό (χωρίς να βάζει τα χέρια και δείχνοντας να μην έχει τις αισθήσεις του) πάγωσε όλο τον κόσμο στο «Καραϊσκάκη».

Μετά απ’ όλα αυτά, τα ιατρικά επιτελεία και των δυο ομάδων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχώρησε σε φορείο καταχειροκροτούμενος, ανάμεσα σε άλλους, και απ’ τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αναστασίου.

Το θετικό είναι πως ο Ολαϊτάν είχε κανονικά επαφή με το περιβάλλον όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, με προορισμό το νοσοκομείο.

Όσο για την αιτία της κατάρρευσής του -ασφαλή συμπεράσματα για την οποία θα μπορούν να βγουν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις- αναφέρθηκε ότι έχασε τις αισθήσεις του για ανεξήγητο λόγο και στη συνέχεια αποκόμισε ένα χτύπημα στον αυχένα λόγω της πρόσκρουσης στο έδαφος.


Η στιγμή της κατάρρευσης του Ολαϊτάν στο... από kokoretsi

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x