sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Mε προπονητή Μπόλονι και... γκρι φανέλα: Η τελευταία φορά που νίκη του Παναθηναϊκού «κρίθηκε» από ελληνικά πόδια!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Άρη στη Λεωφόρο με τα γκολ των Ιωαννίδη και Μπακασέτα για την 25η αγωνιστικής και πανηγύρισε «τρίποντο» από... ελληνικά πόδια μετά από τρία χρόνια!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τις δυο σημαντικές εντός έδρας «γκέλες» απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά επικράτησε 2-0 του Άρη στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «πράσινοι» πήραν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τον Τάσο Μπακασέτα και τον Φώτη Ιωαννίδη να πετυχαίνουν τα γκολ για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Το... παράδοξο ωστόσο της συγκεκριμένης αναμέτρησης για το «τριφύλλι» δεν είναι η νίκη, αλλά το γεγονός ότι αυτή κρίθηκε από τα πόδια Ελλήνων ποδοσφαιριστών!

Συγκεκριμένα για να βρεθεί η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη σε τέρματα «γαλανόλευκων» θα πρέπει, κανείς να γυρίσει 1.128 ημέρες πίσω! Ήταν 27 Ιανουαρίου του 2021 όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Προπονητής για τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Λάζλο Μπόλονι, ενώ σκόρερ χρίστηκαν οι Αργύρης Καμπετσής στο 42ο λεπτό και... Φώτης Ιωαννίδης στο 65ο! Μάλιστα, ιδιαίτερο ήταν και το χρώμα της φανέλας που φορούσαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» το οποίο «ξέφευγε» από τα... συνηθισμένα, αφού ήταν γκρι!

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε εκείνη αναμέτρηση:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι 4-2-3-1): Διούδης-Σάντσεθ, Βέλεθ,Πούγγουρας, Χουάνκαρ- Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90' Αγιούμπ) - Καμπετσής, Αϊτόρ (78' Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (83' Καρλίτος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x