F1

Πέδρο ντε λα Ρόσα: Παρομοίασε Αλόνσο με… Μέσι

Με τον Λιονέλ Μέσι κατάφερε να παρομοιάσει τον Φερνάντο Αλόνσο ο Πέδρο ντε λα Ρόσα, με αφορμή μια ενδεχόμενη επιστροφή του Ισπανού πιλότου στη F1.

Να επιστρέψει στη Renault θέλησε να συμβουλέψει ο Πέδρο ντε λα Ρόσα τον Φερνάντο Αλόνσο, παρομοιάζοντας μια τέτοια κίνηση με τον Μέσι να πηγαίνει στη… Γρανάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο βετεράνος πιλότος της Formula 1, δήλωσε πως έχει πει στον Αλόνσο να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση. Mάλιστα τόνισε ότι θα μπορούσε να υπογράψει στη Renault, μετά από τα δύο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τη γαλλική κατασκευαστική εταιρία, τις χρονιές 2005-06.

Το ενδεχόμενο μιας επιστροφής στη Renault, σχολίασε ο ίδιος λέγοντας: «Είναι σαν να αποφασίζει ο Μέσι να πάει στη Γρανάδα. Θα προτιμούσα να πάει εκεί, από το να μην παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα ή να πάει στο ποδόσφαιρο σάλας, με όλο μου το σεβασμό. Μπορώ μόνο να πω ότι ελπίζω να επιστρέψει ο Αλόνσο. Του το έχω πει. Η F1 πρέπει να έχει τον καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως ένας εξαιρετικός οδηγός κάνει πάντα εξαιρετικά πράγματα, με λίγο ανταγωνιστικά αυτοκίνητα».

Με τον Φερνάντο Αλόνσο να έχει κάνει σαφές όταν αποσύρθηκε το 2018 πως δεν ήταν απαραίτητα οριστικό το «αντίο» του στη Formula 1, αλλά και τον Ντάνιελ Ρικιάρντο να φεύγει από τη Renault και να υπογράφει για το 2021 στη McLaren, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τη θέση.

Επιμέλεια: Μαντώ Μπερδέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x