Stoiximan Super League

Περιμένοντας τους νέους

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Λεβαδειακού, Ηλία Χαραλάμπους και Πάουλο Ασουνσάο, περιμένει να ενταχθούν στην ομάδα ο Νίκος Καραγεωργίου ενόψει της 20ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η νίκη του Λεβαδειακού επί του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αποκατάστησε την ηρεμία στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου, πλέον έχει στο μυαλό του την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ηλία Χαραλάμπους, ο οποίος είναι 100% έτοιμος. Από την άλλη, την κατάσταση του Πάουλο Ασουνσάο στις προπονήσεις θέλει να δει ο Καραγεωργίου για να συμπεράνει αν μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά τα μεταγραφικά παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μανού Μπούστο, ο οποίος τα βρήκε με τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιο του. Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσει και ο Κάντζι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Στον αντίποδα την περίπτωση του Σαλόζι Ουντότζι εξετάζουν οι «πράσινοι», ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x