F1

Πιάστρι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα»

Ο Όσκαρ Πιάστρι μίλησε για τη δεύτερη θέση στο σπριντ του Σπα, όντας πολύ ενθουσιασμένος που τερμάτισε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε θέση της πρώτης τριάδας.

Δηλώσεις για τη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο σπριντ του Σπα πραγματοποίησε ο Όσκαρ Πιάστρι. Μάλιστα, ο οδηγός της McLaren βρέθηκε και στην πρώτη θέση για λίγη ώρα, αλλά εντέλει τον προσπέρασε ο Μαξ Φερστάπεν αφήνοντάς τον πίσω του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Μπήκαμε στα pits όταν αποχώρησε από την πίστα το αυτοκίνητο ασφαλείας. Έκανα ό,τι καλύτερο αλλά δεν μπορούσα να ανταγωνιστώ τον Μαξ. Είναι ωραίο να είμαι στη 2η θέση και πέρα από τον Μαξ είχαμε εξαιρετικό ρυθμό.

Μπράβο στην ομάδα, τα τελευταία τρία τριήμερα είναι πολύ ιδιαίτερα για εμάς σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για το μονοθέσιο που μου έδωσαν, αλλά πρέπει να βρούμε λίγη ακόμη απόδοση. Απήλαυσα τους γύρους μου στην πρωτοπορία, είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Πίστευα πως το αυτοκίνητο ασφαλείας θα με βοηθούσε στον αγώνα, θα είχα λιγότερους γύρους ώστε να τον κρατήσω πίσω μου. Μετά την Eau Rouge είδα τον καθρέφτη μου και τον είδα κολλημένο πίσω μου και με πέρασε. Δεν μπορούσα να τον κρατήσω πίσω μου. Έχουμε λίγη δουλειά μπροστά μας αλλά είμαι χαρούμενος, πήραμε βαθμούς. Είναι το πρώτο μου Τοπ3, το απήλαυσα και αύριο ελπίζω να έχω καλό αγώνα»,
ήταν τα λόγια του Πιάστρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x