Euro 2024

Πήρε Παπαδόπουλο ο Σάντος

Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους κρίσιμους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία για την προκριματική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την 24μελη αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα κρίσιμα παιχνίδι με το Λιχτενστάιν (06/09 εκτός) και την Λετονία (10/09 στο Καραϊσκάκη) ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιστρέφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος την τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος ήταν στο φιλικό με την Ισπανία (ήττα με σκορ 2-3) στην Τούμπα.

Ο 31χρονος φορ εξαργυρώνει την πολύ καλή παρουσία που είχε πέρσι με τη φανέλα του Πανθρακικού και φέτος με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα.

Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη και Σαμαράς, τους οποίους είχε αφήσει εκτός από το φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία.

Εκτός έμειναν ο Φυτανίδης και ο Δημούτσος σε σχέση με την πρόσφατη αποστολή της «γαλανόλευκης»

Αναλυτικά η αποστολή

Τοροσίδης, Καρνέζης, Σηφάκης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Κονέ, Καραγκούνης, Φορτούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος.

Η συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα (02/09) το πρωί.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x