Περιφερειακό

19 μήνες και δεν έχει αλλάξει ακόμα ο χλοοτάπητας στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Ηρακλείου

Πρόκειται για έργο που εκτιμάται πως ήθελε 30 μέρες να ολοκληρωθεί, ώστε να αντικατασταθεί ο προηγούμενος χλοοτάπητας στην αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Νέου Ηρακλείου.

Αγανάκτηση, εκνευρισμός και απογοήτευση. Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα των κατοίκων, των οικογενειών αλλά και των νεαρών αθλητών που χρησιμοποιούσαν μέχρι πρότινος το γήπεδο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου.

Πρόκειται για το χώρο που βρίσκεται στην οδό Πρασίνου Λόφου και, όπως ισχυρίζονται οι οικογένειες και οι αντίπαλες παρατάξεις στη δημοτική αρχή, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί σε 30 μέρες και έχουν περάσει 19 μήνες!

Μάλιστα, η ΑΕ Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους φίλους της ομάδας να παραστούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, ώστε το θέμα να συζητήσει διεξοδικά.



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικογένειες είναι αναγκασμένες να πηγαίνουν τα παιδιά τους, τα οποία έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα (ξένες γλώσσες και λοιπές εξωσχολικές δραστηριότητες), στο βοηθητικό της λεωφόρου Κύμης. Ωστόσο, πρόκειται για μία λύση ανάγκης και παράλληλα ο προγραμματισμός των ομάδων ταλαιπωρεί τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x